S pomočjo te čarobne formule preprečite tveganje za nastanek razširjenih ven

So vaše noge prekrite s pajčevinastimi in z razširjenimi žilami? Jih nikakor ne morete odpraviti? To je zato, ker še niste našli prave rešitve. Ona obstaja. Verjetno še zanjo niste slišali, ali pa vas je nekako zgrešila. Tukaj bomo govorili o tem, kaj vaši koži povrne normalno barvo. To je rešitev, s pomočjo katere se boste za vedno znebili otečenih in bolečih ven.

Ker lahko povzroči številne bolezni, celo potencialno smrtno nevarne. Nekatere od njih so: povišana pigmentacija, vnetje kože in podkožnega tkiva, venski čir.

Mnogim ljudem zdravniki pravijo, da so vene samo kozmetična težava. Ne verjemite temu prvemu velikemu mitu o razširjenih žilah! Lahko so veliko več kot to. Skupni simptomi vseh tistih, ki imajo težave z razširjenimi venami, so: strjevanje, teža in tresenje v nogah, krči, srbenje in otekanje nog, velika suhost kože okoli razširjenih ven, nastanek krvnega strdka (venska tromboza), modre podplute in krvavenje, zadebeljena koža

Drugi mit o razširjenih žilah je, da so neizogibni znak staranja. Staranje definitivno poslabša razširjene žile. Poslabšanje žilnega sistema na nogaj je res bolj izrazito pri staranju. Vendar pa lahko imajo razširjene žile tudi mlajši ljudje.

Zakaj je pomembno zdraviti razširjene vene?

Tretji mit o razširjenih žilah je, da so vedno vidne. Razširjene žile se ne pojavijo samo na površini kože. Nastanejo lahko tudi globlje v telesu, zato so nevidne. Slaba novica je, da lahko resno ogrozijo vaše zdravje.

In za konec, četrti mit o razširjenih žilah pravi, da razširjene vene ni mogoče odpraviti. To je še ena neresnica. Je pa res, da obstajajo tretmaji, ki te težave ne odpravijo v celoti, zato se se žile rade ponovno pojavijo. Ti tretmaji so:

• skleroterapija (zdravilo, imenovano sklerozant, se z injekcijo vbrizga neposredno v vene);

• radiofrekvenčna ablacija (uporaba katetra za zapiranje razširjenih ven);

• ambulantna flebektomija (gre za ambulantni poseg, s katerim se odstranijo vidne krčne žile skozi drobne zareze v koži);

• trganje ven (odstranjevanje žil).

Ni treba, da bi te poškodbe kože ostale trajne. Potrebno je ukrepati, dokler še ni prepozno!

Strokovnjaki so za to ponudili povsem nebolečo in naravno rešitev. Za nežno in dolgotrajno odstranitev razširjenih žil je tukaj krema Vein Stopper. Je enako učinkovita pri majhnih, pajčevinastih in razširjenih žilah. Za to kremo tudi žile, velike kot prst, niso problem. Odstranila jih bodo hitro in enostavno, vašim nogam pa podarila lep in zdrav izgled.

Vein Stopper – vene na nogah izginejo kot bi mignil

Vein Stopper je kombinacija najmočnejših naravnih sestavin. Vse, kar morate storiti, je, da kremo zjutraj in zvečer nanesete na prizadeto področje. Prvi pozitivni rezultati bodo vidni že po tednu uporabe. Po 4 tednih bo krema Vein Stopper bistveno zmanjšala vidnost razširjenih ven. Prav tako bo odpravila bolečine in otekline v nogah. To omogoča skupno delovanje naslednjih naravnih sestavin:

1. Aloe Vera – zmanjša otekanje žil, koži vrača elastičnost.

2. Šipkovo olje – lajša bolečine v nogah, sprošča mišice nog.

3. Izvleček bodeče lobodike – zmanjša razširjene žile, izboljša cirkulacijo.

4. Arganovo olje – zdravi okužbe kože in preprečuje njeno staranje. Izvleček zlate rozge – zmanjša bolečine in otekline.

Preberite si več informacij o tem kaj so in za kaj se uporabljajo implantati. Kliknite na povezavo za povezavo do članka.

 

Članki iz iste kategorije: