Reference podjetja Bayer d.o.o

Podjetje Bayer d.o.o. se ukvarja s celovito storitvijo, katera zajema proizvodnjo, dostavo in vgradnjo PVC oken in vrat, vgradnjo vseh vrst senčil, notranje PVC in zunanje ALU police in zaključna suhomontažna zidarska dela. Poleg tega Roletarstvo Bayer pri menjavi starih oken poskrbi tudi za demontažo in odvoz starih oken. Vodilo podjetja Bayer d.o.o je kvaliteta. Podjetje se namreč potrudi, da vam za vloženi denar zagotovi le najboljše materiale in storitve. To Bayer d.o.o lahko dokaže z zlatim znakom slovenske kakovosti, o tem pa pričajo tudi reference podjetja.

Podjetju Roletarstvo Bayer d.o.o vsako leto zaupa več kot 2 800 kupcev. Na njihovi spletni strani boste našli tudi reference podjetja. Med referencami oziroma kupci pa boste lahko našli Kovinotehniko MKI, Zarja d.o.o, Vrtec Pedenjped (Novo Mesto), Osnovna šola Vinica, Osnovna šola Otočec, Zdravstveni dom Krško, Stia d.o.o (Novo Mesto), Poslovni objekti Pagras d.o.o (Novo Mesto) ter druge objekte, med katerimi so tudi številne individualne hiše.

Začetki podjetja Bayer d.o.o sicer segajo nazaj v leto 2000. Takrat je v podjetju potekala montaža senčil, kar pa se je kmalu razširilo na področje montaže oken in vrat. V letu 2004 je Bayer d.o.o pričelo tudi z lastno proizvodnjo oken in vrat, v letu 2008 pa je nastala potreba po večjih prostorih in podjetje se je preselilo. Danes Bayer d.o.o zaposluje 29 ljudi. Za še več informacij o podjetju in slike nekaterih referenc pa obiščite spletno stran omenjenega podjetja. Privoščite tudi svojemu stanovanju kar najbolj kvalitetna okna, vrata in senčila ter izboljšajte kvaliteto bivanja.

Članki iz iste kategorije: