Izdelava transparenta za učinkovito promocijo

Želite povečati prepoznavnost vašega podjetja, promovirati prihajajoč dogodek, promovirati društvo, pridobiti večjo prepoznavnost organizacije ali povabiti ljudi na veselico, koncert ali drugo zabavo? Dandanes je ključno obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah in izdelkih. Dobro opravljeno delo ni več dovolj – potrebna je tudi učinkovita in kakovostna promocija. Uporaba transparentov je praktičen in priročen način za promocijo vsega zgoraj omenjenega.

Pridobite več strank in širite svojo mrežo uporabnikov

S promocijo preko transparentov se boste predstavili širši publiki in povečali možnosti, da vas opazijo tisti, ki vas še ne poznajo, ter da se na vas spomnijo tisti, ki vam že zaupajo, a so vas morda spregledali. Upamo, da se zavedate, da brez učinkovite promocije težko pridobite nove stranke, privabite nove obiskovalce ter si izgradite širšo mrežo uporabnikov.

Na spletni strani promotion.si vam je na voljo izdelava transparenta. Transparenti, postavljeni ob avtocestah, mestnih cestah in hitrih cestah, bodo hitro opaženi in prepoznavni, saj vsakodnevno mimo njih vozi veliko ljudi. To vam bo omogočilo, da vas ljudje opazijo in prepoznajo ter se zanimajo za vaše storitve in izdelke. Izdelava transparentov poteka hitro, ugodno in visoko kakovostno. V dobro opremljenem podjetju izdelujejo transparente pod strokovnim nadzorom izkušenih strokovnjakov. Za tisk transparentov uporabljajo najsodobnejše tiskalnike in preverjeno programsko opremo, kar zagotavlja vrhunsko kakovost izdelka.

Izjemna učinkovitost svetlobnih reklam pri označevanju in oglaševanju

Svetlobne reklame so izjemno učinkovit način označevanja in oglaševanja objektov, trgovin in lokalov. Ponujajo različne izvedbe in dimenzije, lahko so enostranske, dvostranske ali poljubnih izvedb. Osvetlitev svetlobnih reklam je prav tako pomembna, pri čemer se uporabljajo vrteče, utripajoče, prelivajoče in LED osvetlitve v različnih barvah.

PromoLED osvetlitev je posebej zasnovana za minimalno porabo energije in hkrati zagotavlja maksimalen učinek. Ponudba vključuje tudi veliko izbiro standardnih svetlobnih reklamnih tabel, ki omogočajo cenovno učinkovito oglaševanje. Izbirate lahko med različnimi izvedbami, vključno s vrsto osvetlitve, in če imate kakršno koli idejo, vam jo lahko pomagamo uresničiti.

Raznolikost transparentov za različne namene oglaševanja

V ponudbi najdete tudi različne vrste transparentov, kot so platno, mesh ali tekstil, ki so opremljeni s COLOR digitalno grafiko. Zaradi ugodnega razmerja med površino in ceno ter njihove fleksibilnosti in prenosljivosti so primerni za oglaševanje na prireditvah, akcijske ponudbe, opozorila na akcije ali označevanje stavb. Robovi so obdelani in se lahko pritrdijo na različne načine, na primer s sistemom pritrjevanja LightFlex, RigiFlex, na Alu okvirje, z vrvmi ali vijačenjem.

Ponujajo tudi digitalni tisk avto-grafik na posebne fleksibilne folije, kar omogoča tiskanje kakršnih koli napisov ali slik na vozilih. Za promocijo uporabljajo tudi zastave, ki se izdelujejo iz umetnih materialov, ki so propustne za veter, in se tiskajo s sublimacijskim trajno UV obstojnim postopkom, kar zagotavlja dolgotrajno obstojnost barve. Te zastave so optimizirane za promocijo zastav drogov. Poleg tega imajo tudi druge možnosti uporabe, kot so plakati, fotopovečave, fotointerierji, avtografika, XXL grafika, izložbena dekoracija in še več.

Članki iz iste kategorije: