Kako pritrditi in polniti vaš gizmo v avtomobilu

avtopolnilec-usbVsak dan se srečujemo z napornim delovnikom. Zjutraj v prometno konico, popoldan nazaj. Čez dan smo pa toliko zasedeni z svojimi tehničnimi pripomočki, da ko se vozimo domov je baterija že skoraj prazna. Avtopolnilci so rešitev za vse, ki imate težave z urnikom in takšne, ki ste venomer na poti. Gizmo ima na voljo tisoč in en pripomoček, ki vam po pomagal pri uresničitvi ”multitaskanja”. Na voljo so različne barvne kombinacije, od elegantnih belih, preko zabavnih barv pa do klasične črnine. USB avtopolnilec ”Rocket” ima zanimiv spekter barvnih kombinacij, je polnilec z enim USB vhodom in deluje na le 12V. Priklopite ga v vaš avtomobilski napajalnik, nanj pa lahko priključite katerikoli USB kabel in zraven vašo napravico.

Ne glede na to ali imate Samsung, Nokia, Apple ali katerikoli drug aparat, vsi avtopolnilci so kompatibilni z vašim pametnim telefonom ali tablico. Paket ”Car Kit” je ugoden paket, ki vsebuje avtopolnilec z kar dvema vhodoma. Tako lahko polnite dve napravi na enkrat. Paket pa zato, ker dobite zraven še dodaten polnilni USB kabel. Tudi Car Kit ima različne barve. Belo za večne klasike in rožnato za malo popestritve. Paket Car Kit ima USB vhoda razvejana, tako se kabli ne križajo. Lahko si pa omislite avtopolnilno serijo črnine z prav tako dvema USB vhodoma, ki ni tako vpadljiv v oči sopotnikov. Tudi polnilni kabli so lahko problem. Z nenehno uporabo se obrabijo ali celo uničijo. Niso dovolj dolgi ali pa enostavno ne pašejo več z vašim najnovejšim modelom aparata. Pri nas imamo na voljo široko izbiro polnilnih oziroma podatkovnih kablov različnih barv in dolžin. Micro USB – USB, Lightning – USB in 30pin – USB, ti pa so na voljo tudi v dolžinah po kar tri metre, prav tako pa so na voljo tudi rožnati in rumeni za dekleta ali beli in črni za pristaše elegance.

gizmoPri nas se dobijo tudi protidrsne podloge za avtomobile, ki jih nalepite na armaturno ploščo, nanj pa prilepite vaš telefon ali tablico. Ti izdelki ne puščajo sledi lepila in se zlahka odlepijo in nalepijo kam drugam, če vam pozicija ne ustreza. Vsake toliko, ko se na vašo protidrsno podlogo prime nekaj prahu, jo le z vlažno krpo očistite in znova bo lepila tako kot prej. V ponudbi je tudi takšna protidrsna podloga, ki ima robove.Ti objamejo vaš aparat in mu ne pustijo iz svojega objema. Univerzalno avtomobilsko držalo pa ima v nasprotju z protidrsnimi podlogami to prednost, da ga lahko prisesate z ultramočnim silikonskim priseskom na vetrobransko steklo ali armaturno ploščo, ta pa glede na vaše potrebe vedno vam na vidiku. Držalna plošča ima 360 stopinjsko vrtljivost, zato je tudi tako osupljiva. Drži pa od 60mm do 90mm širine telefona. Neglede na širino pa prav tako varno drži vašo napravo. Zakaj ne bi imeli vašega telefona vedno na očeh in vedno napolnjenega? Ne bojte se različnih barv in popestrite vaš avtomobil z zabavnimi barvnimi odtenki.

Članki iz iste kategorije: