Toto sistem za splakovanje je zelo učinkovit

Ta model Toto MS964214CEFG#12 je opremljen s kromirano ročico, ki je nameščena na levi strani straniščne posode.

Sistem splakovanja

Z zelo učinkovitim sistemom Dual Cyclone (ki se včasih imenuje Tornado Flush), ki brizga vodo skozi dve šobi za povečano učinkovitost splakovanja, stranišče za čiščenje učinkovito uporablja samo 5 litrov na splakovanje (LPF).

Čiščenje

Zaradi glazure SanaGloss (zdaj preimenovano v CeFiONtec v nekaterih Toto literaturah), školjka zagotavlja visok standard čiščenja z vsakim splakovanjem. Poleg tega SanaGloss preprečuje nastanek tako madežev kot rast plesni in bakterij. Na splošno, s to kombinacijo splakovanja in površinske glazure, boste manj pogosto morali čistiti straniščne na roke.

Poraba

Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je visoko učinkovita enodelna straniščna školjka, ki z vsakim splakovanjem porabi samo 5 litrov vode. Količina uporabljene vode, skupaj z učinkovitostjo odstranjevanja odpadkov, omogoča, da je ta školjka prejela certifikat EPA Water Sense. Za vas to pomeni, da boste glede na to, kje živite, upravičeni do znatnega popusta na račun za vodo, ko boste namestili to stranišče. Preverite spletno stran EPA Water Sense za lokacije.

Preprosta namestitev

Kar je skupno večini straniščnih školjk na trgu, je standardni 30-centiemtrski priključek, čeprav obstaja možnost, da dobite 25 ali 35 cm, vendar je to treba kupiti kot dodatno opremo. Podobno kot vse druge enodelne straniščne školjke, je Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree malo težje namestiti zaradi vse teže v enem kosu. Vseeno pa večina ljudi nima težav. Obstoječe cevi za oskrbo z vodo lahko včasih ovirajo školjko in jih je morda treba preseliti. Namestitvene dimenzije si lahko ogledate v tem pdf-ju (stran 2).

Podaljšana enodelna straniščna školjka TOTO MS964214CEFG#01 z glazuro Sanagloss, bombažna bela

Prednosti

  • Odobren ADA
  • Certifikat WaterSense
  • Enodelna in zaobljena straniščna školjka
  • Sistem dvojnega ciklonskega splakovanja
  • Na voljo je z 30-centimetrskim priključkom, 25 in 35 cm na voljo posebej
  • Kromirana ročica
  • 1-letna omejena garancija

Slabosti

  • Za ohranitev visokega sijaja je potrebno nežno čiščenje.

Straniščna školjka TOTO Eco Soiree je tako EPA Water Sense kot ADA odobrena (če je nameščen z vzvodom, ki se nahaja na strani prihoda), kar pomeni, da je ta stranišče primerno za vgradnjo v sanitarije, ki jih uporabljajo zaposleni ali javnost. To je eden izmed redkih stranišč, ki ima možnost za 25 ali 35-centimetrski priključek, poleg standardnega 30-centimetrskega.

Članki iz iste kategorije: