Ste si pravkar kupili motor?

Ni ga večjega veselja kot takrat, ko prvič sedete na svoj novi motor, sploh če je prvi. Seveda pa samo motor ni dovolj: treba je kupiti še motoristično opremo – oblačila oziroma kombinezon, čelado, čevlje, rokavice in vse ostalo, kar je nujno za prijetno in varno vožnjo z motorjem. Ker je lahko nakup motorja velik zalogaj za marsikateri žep, saj dobri motorji niso poceni, se vam splača obiskati spletni moto center Yogi.si in tam poiskati vso tisto opremo, ki jo potrebujete. Pri njih so cene namreč nižje!

Kaj potrebuje prav vsak motorist?

Poleg motorja, ki mora biti v brezhibnem stanju, primerno vzdrževan in čist, prav vsak motorist potrebuje še čelado. Ne le zaradi zakona, ki obvezuje njeno nošenje, ampak predvsem zaradi prometne varnosti. Ponjo se vam seveda najbolj splača odpraviti v spletni moto center, ki ima med drugim v svoji ponudbi tudi kakovostne motoristične čelade različnih tipov. Poleg čelade za zaščito glave pa boste za brezskrbno vožnjo z motorjem potrebovali še:

– kombinezon oziroma motoristična obleka z dodatno zaščito

– tako imenovana želva in ledvični pas za varnost pred poškodbami

– dodatna dežna oprema

– moto čevlji ali škornji

– motoristične rokavice z vgrajenimi ščitniki

Če se na motorju nameravate voziti s sopotnikom, vso našteto opremo potrebuje tudi on ali ona. Pri izbiri bodite pozorni predvsem na to, kakšno zaščito omogoča izdelek, ki ga nameravate kupiti. Pri tem ne glejte le na denar, ampak na lastno varnost. Predvsem pa si oglejte si ponudbo v moto centru in videli boste, da lahko že po ugodnih cenah dobite prav vse, kar potrebujete.

Tudi rezervni deli in potrošni material

Moto center na spletu poleg raznolike opreme za motor ponuja tudi rezervne dele in drug potrošni material, ki se uporablja za vzdrževanje motorja. Seveda upamo, da bo vaš motor čim manjkrat okvarjen ter da boste tako tudi čim manjkrat morali kupiti rezervne dele zanj. Vendarle pa je dobro vedeti, da lahko v moto centru dele za prav vse znamke motorjev kupite po ugodni ceni ter jih tudi hitro prejmete na dom. Enako velja tudi za vse druge izdelke, ki jih boste kupili pri njih.

Članki iz iste kategorije: