Previjalna miza Sraka oz. predalnik od naših do vaših vrat

Čisto enostavno…izdelek na naši internetni strani vam je všeč? Pokličite na 041 666 799 ali pišite na marevrana@gmail.com in povejte kakšne so vaše želje. Ugodno, hitro in enostavno.

Ko je vaša nova previjalna miza v delavnici izdelana, jo sestavimo in že je nared za vas. Da prav ste prebrali, sestavimo jo, saj so predalniki narejeni posebej in vse kar je potrebno narediti je da predal namestimo na vzvod in ga potisnemo noter. Tako da je naš proizvod sestavljena previjalna miza.

Po tem vas obvestimo, da je vse nared za vas, vse kar morate storiti vi je da nam poveste kdaj vam jo lahko dostavimo. Da prav ste prebrali dostavimo vam jo, saj je v ceno previjalne mize vključen tudi prevoz po Sloveniji. Ko vam jo eden od naših delavcev pripelje mu enostavno samo pokažete kje želite imeti postavljeno vašo novo nosečniško opremo. Pomoč pri postavljanju ni odveč, ni pa tudi nujno potrebna, saj se predale z lahkoto odstrani in se potem posebej odnesejo predali ter posebej ogrodje predalnikov. Tako je previjalna mizica na vašem domu postavljena in oboji smo zadovoljni s sodelovanjem.

Članki iz iste kategorije: