Nasveti pred nakupom kegeratorja

Prednosti kegeratorjev

Prva stvar, o kateri nikoli ne bi pomislila, je dolgoročna povrnitev stroškov. Nakup kegeratorja se na prvi pogled zdi velika naložba, toda ko izračunate ceno piva na kozarec, boste videli, da se po nekaj sodčkih izplača.

Še en razlog, ki me je res prepričal, je, da lahko prihranite prostor v svojem hladilniku. Kegerator pomeni, da ni več treba kupovati pločevink ali steklenic, kar sprosti celotno polico v hladilniku in pusti prostor za dragoceno hrano.

Poleg vsega tega je uporaba ene od teh naprav okolju prijaznejša od nakupa piva v različnih embalažah, saj bodo na koncu končale kot smeti na odlagališču. Sodčki se lahko ponovno uporabijo, tako kot kozarci, iz katerih pijete, in uživanje piva na ta način preprosto ustvari manj odpadkov.

In nazadnje, razlog, ki je morda najpomembnejši za večino fantov; odlično pivo vam bo vedno na voljo. Ne pijem veliko, ampak pravilno točeno pivo tudi meni privabi nasmeh na obraz. Navdušenci nad to pijačo (kot je moj mož) bodo zagotovo cenili takšno napravo v svojih domovih.

Kaj morate vedeti pred nakupom kegeratorja?

Pred končno odločitvijo smo preizkusili nekaj modelov, zato so tukaj stvari, na katere boste želeli paziti:

1. Velikost

Tukaj ni treba biti pameten, in ne dvomim, da boste preverili prostor, ki je na voljo v vašem domu, preden se boste odločili za enega od teh izdelkov. Kot veste, tu ne govorimo o mešalcih; kegeratorji kot je npr. Versonel VSL155TDSS so veliki in običajno potrebujejo precej prostora. Tu sta dve kategoriji dimenzij, ki ju morate upoštevati: zunanjost in notranjost.

Zunanje dimenzije kegeratorja predstavljajo prostor, ki ga bo naprava zasedla.

Notranje dimenzije predstavljajo prostor, ki je na voljo za sodčke. To je pomemben podatek, ker sodi pridejo v več različnih velikostih. Ugotovite, kakšno velikost soda želite imeti, in preverite, ali jo lahko kegerator sprejme.

2. Tip

Ti izdelki se lahko zelo razlikujejo glede namestitve, velikosti in zmogljivosti.

Obstaja več vrst kegeratorjev, vključno z mini, prostostoječimi, vgrajenimi, komercialnimi in večnamenskimi. Da bi odpravili morebitno zmedo, bomo danes govorili o prostostoječih modelih.

3. Funkcionalnost

Ko govorimo o funkcionalnosti kegeratorja, moramo razmisliti o dveh stvareh – temperaturi in tlaku.

Članki iz iste kategorije: