Vitrine za dragocene predmete

Morda ste že kdaj vstopili v katerega od prostorov, kjer vas je najprej navdušila prelepa vitrina, v katero so bili lično postavljeni prelepi predmeti. Tudi sami ste razmišljali o tem, da bi si jo postavili v svoje stanovanje. Še najbolj bi se lepo podala kar v dnevni prostor, morda celo v spalnico in ne nazadnje tudi v jedilnico. 

Masivne vitrine so namreč izjemno praktične. Njihova vloga je večstranska. Po eni strani z njimi dosežemo še lepši prostor, v katerem so postavljene, po drugi strani pa so odličen prostor za shranjevanje lepih dragocenosti. 

Klasične in moderno zasnovane vitrine 

Če boste v kratkem nakupovali vitrino za svoje stanovanje, boste zagotovo močno presenečeni nad bogato ponudbo, ki vam jo ponuja trg. Na eni strani boste občudovali prelepe klasične omare, ki na prvi pogled delujejo kot da so iz starih časov; po drugi strani pa proizvajalci na prodajne police postavljajo zelo moderno zasnovane omare, ki so na prvi pogled več kot pa le zanimive, celo malce neobičajne.

Sicer pa je za tovrstno pohištvo značilno, da so najpogosteje narejene iz kombinacije lesa in stekla. Les je pogosto pobarvan v lepe barve, steklo pa je primerno kakovostno. Lahko je pobarvano tudi steklo oziroma porisano z različnimi motivi. 

Vitrine po meri in na ključ 

In če na trgu ne boste našli primerne vitrine za svoje stanovanje, vam na trgu številni proizvajalci pohištva ponujajo hitro, kakovostno in tudi cenovno zelo ugodno izdelavo omare po vaših merah. Morda na trgu niste našli nekoliko manjše omare ali pa tiste ogromne, ki sega skoraj do stropa. Dober proizvajalec vam bo zagotovo ustregel ter se pri izdelavi prilagodil vsemu, kar ste mu naročili. 

Ko boste vitrino končno postavili v določen prostor, pa jo le pričnite opremljati z dragocenostmi. Lahko poskrbite tudi za to, da bo vaša vitrina pod ključavnico in da bodo vanjo imele dostop le nekatere osebe. 

Članki iz iste kategorije: